Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ DEUTSCHRASANT


TAXIRITHMA GERMANIKA, APLA GERMANIKA, GRIGORA GERMANIKA

DeutschRasant ( TM ) ονομάζεται η κατοχυρωμένη μεθοδος για ταχυρυθμα Γερμανικα που σε χρονο ρεκορ 100 ωρων εξασφαλιζει στον αρχαριο ενηλικο σπουδαστη το πτυχιο Zertifikat B2 του Goethe Institut !
Η μεθοδος Deutschrasant επινοήθηκε και εφαρμόστηκε από την πρώτη γενιά των LernenDe ήδη από το 1955, και στην συνέχεια μετεξελίχθηκε και τελειοποιήθηκε από την δεύτερη γενια των LernenDe από το 1984 έως σήμερα !
Αποτελεί ότι πιο σύγχρονο παιδαγωγικά και μεθοδολογικά έχει να προσφερει ο τομέας “Ταχυρυθμα Γερμανικα” μιας και εξασφαλίζει στον αρχαριο ενηλικο σπουδαστη οτι θα μαθει απλα,ευκολα και κυριως γρηγορα Γερμανικα πραγματικα σε χρονο ρεκορ δηλαδη σε 100 μονο διδακτικες ωρες των 60 λεπτων και σε χρονικο διάστημα που χρονικα εκτεινεται από 3.5 έως το πολυ 8 μήνες !!
Δηλαδη την στιγμη που τα σοβαρα, εξειδικευμένα Γερμανικα Φροντιστηρια σας υποσχονται οτι σε 8 μηνες με δυο τριωρα την εβδομάδα θα αποκτησετε το Zertifikat B1 ( δηλαδή καλύπτουν σε οκτω μηνες τρια επιπεδα σπουδων το Α1 το Α2 και το Β1 ) , οι LernenDe με το την πρωτοποριακή τους μέθοδο DeutsRasant σας εγγυώνται ότι ακόμη και στο μισό διάστημα δηλαδή σε 4 μηνες μπορειτε να αποκτήσετε το Zertifikat B2 και μάλιστα όχι με υπερβολικό κόπο ή υπερβολική μελέτη αλλά το πολύ με δύο δίωρα ή τρίωρα την εβδομάδα !
Ετσι το όνειρο των ενηλίκων για ευκολα και γρηγορα Γερμανικα στην κυριολεξια πραγματωνεται εξασφαλιζοντας τους όχι μόνο ότι θα αποκτήσουν το Zertifikat B2 Goethe Institut αλλα κυριως οτι θα εχουν μαθει σε χρονο ρεκορ, που σε πολλους φανταζει αδιανοητος ή και ανεφικτος, ευκολα, γρηγορα και πρωτιστως σωστα Γερμανικα !
Εκατονταδες είναι οι επώνυμες περιπτωσεις επιτυχοντων μας που μπορειτε να διαβασετε στις αναρτησεις μας ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ και να διαπιστωσετε οτι ακολουθωντας την μεθοδο μας DeutschRasant μπορειτε να πετυχετε τους στοχους σας και να μαθετε ακομη και σε ενα τετραμηνο σωστα Γερμανικα !
Η μεθοδος DeutschRasant εφαρμόζεται σημερα από τους απολυτα εξειδικευμένους Φιλολόγους καθηγητές και καθηγητριες μας τοσο σε ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων είτε στα ταχυρυθμα αυστηρα πενταμελη φροντιστηριακα τμηματα των Φροντιστηρίων Κατωπόδη, Παναγιωτίδη και Παπαδέα που βρισκονται σε πολλά σημεία της Αττικης.
Οσοι ενηλικες σπουδαστες ομως προκρινουν να μαθουν μεν ταχυρυθμα γερμανικα, αλλά λιγοτερο εντατικα τοτε μπορουν να επιλεξουν ενα από τα πολλά ειδικα σχεδιασμενα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑπου παρουσιάζουμε με λεπτομερεια.
Ειδικα τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μας σας προσφερουν την δυνατοτητα επιλογης ευέλικτων προγραμματων από πολυ νωρις το πρωί, έως αργα το βράδυ ακόμη και Σαββατοκυριακα !
Και κατι που ειναι εξισου σημαντικό !
Την δυνατοτητα για μαθηματα μεσω SKYPE που σας γλυτώνουν πολυτιμες ανθρωποώρες που δαπανώνται στις μετακινήσεις σας από και προς τα Φροντισηρια !
Μαθαινω Γερμανικα όμως δεν πρεπει να σημαίνει ότι θα εξαντληθω στην μελέτη ! Για τον λογο αυτό η μέθοδος DeutschRasant συνδυάζει την ταχύτητα με την ευκολία ! Μιας και δεν απαιτει αποστήθιση αλλά βιωματικά με την χρήση απλών μνημονοτεχνικών μεθόδων και τεχνικών συσχετισμού σας εξασφαλίζει όχι απλά ότι θα μαθετε γρηγορα Γερμανικα αλλά κυριως οτι θα μαθετε ευκολα Γερμανικα !
Και ειδικα οι φοιτητες Ιατρικης και οι γιατροι που επιθυμουν να αποκτησουν άμεσα τη Approbation και να διεκδικησουν θεση ειδικοτητας ή εργασιας στα Γερμανικα Νοσοκομεια μπορουν με το προγραμμα μας ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣνα το πετυχουν στη κυριολεξια στο ενα τεταρτο του χρονου των εξειδικευμενων γερμανικων φροντιστηριων.
Η εξειδικευμένη συμβουλος σπουδών μας θα σας ακούσει με προσοχή και θα εκπονησει για εσας ένα απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών που θα ανταποκρινεται στις πραγματικές σας ανάγκες σας διασφαλίζοντας σας όχι μονο ότι θα μαθετε γρηγορα και σωστα Γερμανικά αλλά ταυτόχρονα με τοην πιο πρόσφορο οικονομικά τρόπο !
Γιατι στους LernenDe τα ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων ενηλικων που προσφερουμε είναι ανταγωνιστικα από άποψη διδάκτρων με αυτά των ποιοτικων εξειδικευμένων Φροντιστηρίων Γερμανικών του Κέντρου !
Για οποιαδήποτε απορία έχετε παρακαλουμε επικοινωνήστε μαζί μας στο
                                  lernendegr@yahoo.gr