Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΩΝ LERNENDE


Το να μάθεις κανείς ευκολα και γρηγορα Γερμανικα δεν ήταν ποτε τόσο απλό αλλά συνάμα και τόσο οικονομικό ! Τα ταχυρυθμα Γερμανικα των LernenDe που προσφέρονται είτε με ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων , προσφέρονται με εξαιρετικά προσιτα σε όλους δίδακτρα !
Για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 τα δίδακτρα για τα φροντιστηριακά τμήματα μας καθορίστηκαν  στο ποσό των 2500 ευρώ για ΟΛΑ μας τα προγράμματα που οδηγούν τον αρχάριο σπουδαστή από το μηδεν στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut , δηλαδή και για το υπερεντατικό DeutchRasant, και για το εντατικό DeutschIntensiv και για το απλό μας πρόγραμμα DeutschEinfach και είναι το συνολικό τελικό ποσό καταβολής όχι για ένα αλλά και για τα τέσσερα επίπεδα δηλαδή και το Α1 και το Α2 και το Β1 και το Β2 !
Η τιμή αυτή επαναλαμβάνουμε αφορά τα φροντιστηριακά μας αυστηρώς πενταμελή τμήματα !
Το ποσό των 2500 ευρώ καταβάλλεται – ανάλογα με το Φροντιστήριο – είτε εφάπαξ με την χρέωση πιστωτικής κάρτας και την εξόφληση έως και σε έξι άτοκες δόσεις, είτε τμηματικά επιμερίζοντας το ποσό στον αριθμό των μηνών !
Έτσι η υπόσχεση των LernenDe οχι μονο για ευκολα και γρηγορα Γερμανικα αλλα και για οικονομικά Γερμανικα πραγματοποιείται !
Και μην ξεχνάτε !
Σε ΟΛΑ μας τα φροντιστηριακά τμήματα δίδεται ΚΑΙ από τα τρία Φροντιστήρια γραπτή εγγύηση επιστροφής του συνόλου των διδάκτρων στην περίπτωση που δεν αποκτήσετε με την πρώτη και στο συμφωνημένο χρονικό διάστημα το Zertifikat B2 !
Φυσικά προϋπόθεση για την ισχύ της γραπτής εγγύησης επιστροφής του συνόλου των διδάκτρων αποτελεί η τακτική φοίτηση του σπουδαστή στα τμηματα , η συμμετοχή του σε όλα τα Test γραπτής και προφορικής προσομοίωσης και σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο έχει ανεπαρκή απόδοση σταTest αυτά, η συμμετοχή του στα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας των Φροντιστηρίων μας ! Και όλα αυτά προκειμένου να διασφαλιστεί η επιτυχία του με την πρώτη φορά στις εξετάσεις για το B2 !!
Να τονίσουμε ότι στο ποσό των 2500 ευρώ περιλαμβάνεται η παροχή σημειώσεων σε PDF και πλούσιο οπτικο-ακουστικό υλικό σε MP3 και DVD που ελαχιστοποιεί το κόστος για την αγορά βιβλίων και άλλου εκπαιδευτικού υλικού !
Τέλος να τονίσουμε ότι ΔΕΝ υπάρχει τέλος εγγραφής σε κανένα απο Φροντιστήρια !
Και μην ξεχνάτε και τις υποτροφίες που παρέχουν τα Φροντιστήρια μας στους σπουδαστές τους και για τις οποίες μπορείτε να πληροφορηθείτε αναλυτικά στην σχετική ανάρτηση του μενού !
Αντιστοίχως μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα δίδακτρα για τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων, για τα κλειστα τμηματα των δυο ατομων και για τα μαθηματα μεσω Skype στο αντιστοιχο υπομενου !