Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ LERNENDE - ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ


Ποιοι είναι ή καλύτερα ποιοί είμαστε οι LernenDe !!
Είμαστε μία ομάδα Καθηγητριών και Καθηγητών Γερμανικής Φιλολογίας, απόλυτα εξειδικευμένοι στην ταχύρυθμη διδασκαλία των Γερμανικών για ενηλικες.
ΟΛΟΙ μας έχουμε - μετα το πτυχίο μας από το τμημα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ ή ΑΠΘ - συνεχίσει μεταπτυχιακά στην Γλωσσολογία ή/και στην Διδακτική.
Οι παλαιότεροι από εμάς έχουν εμπειρία ήδη από το 1985, δηλαδή σχεδόν 30 χρόνια, στην Φροντιστηριακή διδασκαλία Γερμανικών, συνεχίζοντας μία παράδοση στα ταχυρυθμα Γερμανικα που ξεκινησε η πρωτη γενια των LernenDe το 1955, πριν 60 περιπου χρόνια, επιστρέφοντας από μεταπτυχιακά Παιδαγωγικών στο Humboldt Universitaet zu Berlin.
Πολλοί από εμάς έχουν διδάξει στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και κάποιοι και ως καθηγητές και εξεταστές στο Goethe Institut.
Και η ομάδα μας συνεχώς μεγαλώνει !
Σταδιακά εντάσσονται στην ομάδα μας και νέοι πτυχιούχοι συνάδελφοι, που μετα από εκπαίδευση στην μέθοδο μας αναλαμβάνουν στην αρχή τα απλά μας τμήματα για να συνεχίσουν αργότερα στα εντατικά και στα υπερεντατικά ( DeutschRasant ) συνεργαζόμενοι και με τα τρία Φροντιστήρια που ακολουθούν την μέθοδο μας.
Ετσι η εμπειρία και η γνώση των παλαιότερων παντρεύεται αρμονικά με τον ενθουσιασμό και το πάθος των νεότερων συναδέλφων και ολα αυτά με απώτερο στόχο την ικανοποίηση των μαθησιακών αναγκών των σπουδαστών μας !
Για τους LernenDe η καθεμία και ο καθένας απο εσάς ενέχει αξία μοναδική και αποτελεί καθήκον μας να αναδείξουμε ότι καλύτερο έχετε στην κοινή μας προσπάθεια για σωστα και γρηγορα Γερμανικα.
Η ομάδα μας στελεχώνεται με εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Σύμβουλο η οποία επικοινωνεί με τους υποψήφιους σπουδαστές, ακούει με προσοχή τις ανάγκες τους και τους προτείνει το απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα για την εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας.
Θα χαρούμε να γνωριστούμε, να ακούσουμε τους στόχους και τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσουμε για το ποιό από τα προγράμματα σπουδών μας ανταποκρίνεται σε εσάς !
Μπορείτε από τις αναρτήσεις των ιστοσελίδων μας να ενημερωθείτε για τα υπερεντατικά, εντατικά, και απλά μαθηματα Γερμανικων για ενηλικες που παρεχει η ομάδα μας !
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση είμαστε στην διάθεση σας αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
                                  lernendegr@yahoo.gr