Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΣΕ 4 ΕΩΣ 10 ΜΗΝΕΣ..... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ !

Ασφαλώς όλες και όλοι εσείς που αναζητάτε να μάθετε γρηγορα Γερμανικα με ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων για ενηλικες μεσω Skype είτε και με άμεση επαφή με την καθηγητρια στο Φροντιστήριο ή στο ιδιαίτερο, έχετε ένα βεβαρυμένο εργασιακό ή φοιτητικό πρόγραμμα !!

Παρόλα αυτά επιθυμείτε να αποκτήσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το Β2 και το κυριότερο να μάθετε σωστα Γερμανικά !

Οι LernenDe εδώ και 25 συναπτά έτη έχουν καθιερωθεί αδιαμφισβήτητα ώς οι κορυφαίοι στα ταχυρυθμα Γερμανικα για ενηλικες !

Το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 4 έως το πολύ σε 12 μήνες ΔΕΝ το προσφέρει κανείς άλλος  !!

Μόνο στα υπερταχύρυθμα μαθηματα Γερμανικών του Goethe Institut που καλύπτουν ένα επίπεδο σε ένα μήνα με καθημερινά μαθήματα ( Δευτέρα έως Παρασκευή 9 με 2 ) δηλαδή με 90 διδακτικές ώρες τον μήνα, μπορεί ο σπουδαστής να καλύψει και τα επτά επίπεδα από το μηδεν έως και το Β2 , σε επτά μήνες !

Αλλά κάνοντας κάθε μέρα μάθημα. Επί επτά μήνες !
Με συνολικό αριθμό 630 ΔΩ και κόστος 4900 ευρώ !!!

Με το υπερταχυρυθμο πρόγραμμα των LernenDe με το DeutschRasant μπορείτε ΜΟΝΟ με δύο τρίωρα την εβδομάδα σε 4 μήνες να αποκτήσετε το Β2 ξεκινώντας από το μηδέν !

Ναι !!! Καλά ακούσατε !!

Σε 100 το πολύ ώρες και σε 4 μήνες από το μηδέν, ως απόλυτα αρχάριοι, αποκτάτε το Zertifikat B2 !!

Και με τι κόστος !!

ΜΟΝΟ με 2000 ευρώ στα πενταμελή έως επταμελή φροντιστηριακά μας τμήματα στα συνεργαζόμενα με εμάς Φροντιστήρια στην Αττική, και με 2500 ευρώ τα κλειστά διμελή group που αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένες καθηγήτριες και καθηγητές του δικτύου μας, στο χώρο των σπουδαστών σε όλη την Αττική !!

Βέβαια το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται ΜΟΝΟ σε αποφασισμένους ! Δηλαδή σε όσες και όσους επί 4 μήνες θα ασχοληθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την αποδελτίωση και αφομοίωση ενός ομολογουμένως τεράστιου όγκου ύλης, αφιερώνοντας πέρα απο τα δύο τρίωρα την εβδομάδα στην παρακολούθηση των μαθημάτων, αρκετές έως πολλές ώρες καθημερινά στην κατ οίκον μελέτη !!

Όπως όμως επισημάναμε στην αρχή του άρθρου μας, υπάρχουν πάρα πολλοί που επιθυμούν μεν να μάθουν σωστα και γρηγορα Γερμανικα, όμως ΔΕΝ μπορουν να αφιερώνουν ώρες μελέτη στο σπίτι !!

Για αυτούς οι LernenDe έχουν εκπονήσει το τρίτο απο τα τέσσερα προγράμματα που αφορούν τα ταχυρυθμα Γερμανικα ενηλικων !

Το DeutschEinfach !! Με το οποίο σε 200 ώρες και ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ στο σπίτι αποκτάτε απο το μηδεν το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε χρόνο από 8 έως και 12 μήνες !

Πάλι με το ίδιο ποσό των 2000 ευρώ για τα φροντιστηριακά και των 2500 ευρώ για τα κλειστά διμελή μας τμήματα !!

Προσέξτε !! Με δύο τρίωρα την εβδομάδα σε 8 περίπου μήνες ξεκινώντας από το μηδέν θα αποκτησετε το Β2 !

Δηλαδή στον ίδιο χρόνο που απαιτούν τα σοβαρά, εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικων του έντρου για να σας προετοιμάσουν με ταχυρυθμα Γερμανικα για το Β1, με τους LernenDe θα αποκτήσετε το Β2 και το πιο σημαντικό χωρίς μελέτη !!

Ακούγεται απίστευτο ??
Και όμως είναι απόλυτα αληθινό !!!
Θέλετε αποδείξεις ??
Έχουν ονοματεπώνυμο !

Στο σύνδεσμο μας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014  θα διαβάσετε ΕΠΩΝΥΜΑ και με λεπτομέρειες για τους σπουδαστές μας που επιβεβαιώνουν αυτά που επι 25 χρόνια όχι απλά υποσχόμαστε , αλλά πραγματοποιούμε !!

Όταν λοιπόν θέλετε να μάθετε γρηγορα Γερμανικα και αναζητάτε ταχυρυθμα Γερμανικα για ενηλικες , ψάξτε παντού, ρωτήστε , συγκρίνετε και αποφασίστε !

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή απορία σας είμαστε στη διάθεση σας αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr