Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ



Για να βρίσκεσαι στην σελιδα αυτη ασφαλως σημαινει οτι ψαχνεις ταχυρυθμα , εντατικα , μαθηματα γερμανικων για ενηλικες !!
Η ομαδα των LernenDe που αποτελειται αποκλειστικά απο πτυχιουχους Γερμανικης Φιλολογίας του Εθνικου και Καποδιστριακού Πανεπιστημιου Αθηνών και του Αριστοτελειου Πανεπιστημιου Θεσσαλονικης , εχει εξειδικευτει στα Γερμανικα για Ενηλικες και μόνο , και μάλιστα σε ταχυρυθμα , ιδιαιτερα τμηματα !
Ασφαλως και το ιδιαιτερα βεβαρυμενο προγραμμα ενος ενηλικα σπουδαστη που αποφασίζει να μαθει Γερμανικα , δεν του επιτρεπει συχνά να παρακαολουθεί τα σταθερα προγραμματα ενος Φροντιστηρίου !
Τα φροντιστηριακά τμήματα γερμανικών γίνονται σε σταθερες ημερες και ωρες , και ειναι δυστυχως αναποφευκτο για καποιον που επιθυμει να παρακολουθησει αυτα τα ταχυρυθμα τμηματα γερμανικων , να αναγκάζεται είτε για λόγους υγείας , είτε λογω των εξετασεων στην Σχολή του , είτε συχνα λογω οικογενειακών υποχρεωσεων , να χανει καποια μαθηματα !
Αυτο συνεπάγεται σημαντική καθυστερηση στις σπουδες του , μιας και τα ταχυρυθμα , εντατικα τμηματα γερμανικών “τρεχουν” με τόσο γρηγορο ρυθμό , ώστε η απουσία του ενηλικα σπουδαστη σε κάποιο μαθημα όπου διδάσκεται ένα σημαντικό γραμματικό φαινόμενο , να δυσχαιράνει την συνέχεια της παρακολούθησης του τμήματος ! Και σκεφτείτε το πόσο έδαφος χάνεται αν αναγκαστικά μεσα σε ένα εξαμηνο σπουδων , αναγκαστετε να χασετε περισσότερα μαθηματα !
Δεν είναι τυχαίο που το υψηλο ποσοστό αποτυχίας των υποψηφιων για τα πτυχία της Γερμανικής γλώσσας που διοργανώνει το γερμανικο ινστιτουτο δηλαδή για Zertifikat B1 , Zertifikat B2 , Zertifikat C1 και φυσικά και Zertifikat C2 , έγκειται σε ενηλικες σπουδαστες από ενατικα , ταχυρυθμα , τμηματα γερμανικων Φροντιστηρίων που παρα την θεληση τους , και την προσπάθεια των διδασκόντων και της Διευθυνσης , ήταν αδύνατον να καλύψουν τα κενά που αναπόφευκτα είχαν δημιουργηθει κατα την διαρκεια των σπουδών του ενηλικα σπουδαστη , και έτσι την ώρα των εξετάσεων τα σωρευμένα αυτά κενά οδηγούν στην αποτυχία του.
Για υτους ακριβώς τους λόγους συνισταται στους σπουδαστες που επιθυμούν να παρακολουθησουν εντατικα , ταχυρυθμα μαθηματα γερμανικων , να προτιμουν τα ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων έναντι των αντίστοιχων φροντιστηριακών τμημάτων !
Και αυτό γιατι οι ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν γρήγορα και σωστα γερμανικα , πρεπει εκ των πραγματων , να έχουν την δυνατότητα σε ένα ευέλικτο , εύπλαστο και μεταβαλλόμενο πρόγραμμα σπουδών που να ανταποκρίνεται ειδικά και μονο στις ιδιαιτερότητες του κάθε σπουδαστη !
Εμεις η συνεργάτες καθηγητες γερμανικών της ομαδας των LernenDe προσαρμόζουμε τα προγραμματα μας ωστε οι ενηλικες σπουδαστες μας που επιθυμουν να μαθουν γρηγορα και σωστα γερμανικα , να το κάνουν στις ημερες και ώρες που τους βολεύουν !
Για αυτό και τα εντατικα , ταχυρυθμα , μαθηματα γερμανικών που προσφερουμε γινονται από νωρις το πρωί ,έως αργα το βραδυ , επτα ημέρες την εβδομάδα , εννοείται και τα Σαββατα και τις Κυριακές !
Ετσι οι ενηλικες σπουδαστες μας βρίσκουν πάντα την ώρα και την ημέρα που τους βολεύει, και οι οποίες εννοείται πως δεν ειναι σταθερές αλλά προσαρμόζονται στις αναγκες τους !
Για οποαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση θα χαρουμε να σας απαντησουμε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στο
                       lernendegr@yahoo.gr