Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ LERNENDE - ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ONLINE ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΩ SKYPE


Αναφορικά με τα διδακτρα των τεσσάρων προγραμμάτων μας που σας παρουσιάσαμε αναλυτικά στο ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Και τα τρία προγραμματα δηλαδή ΚΑΙ το DeutschRasant των 100 ΤΟ ΠΟΛΥ ωρών, και το DeutschIntensiv των 140 ΤΟ ΠΟΛΥ ωρών και το DeutschEinfach των 180 ΤΟ ΠΟΛΥ ωρών έχουν για το ακαδημαικό ετος 2015-2016 ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΣΤΟΣ που είναι ΤΟ ΠΟΛΥ 3500 ευρώ σε απολυτα ιδιαίτερο 1-1 δια ζώσης ή μέσω Skype μάθημα !

(.... Θα εξηγήσουμε ΤΟ ΠΟΛΥ .... λίγο παρακάτω....)

Ακριβα θα πείτε !! Για να δούμε !!!

Ενα απο τα καλύτερα Φροντιστήρια Γερμανικών της Αθήνας στην οδό Ακαδημίας πίσω από την Εθνική Βιβλιοθήκη χρεώνει τα τρία επίπεδα Α1-Α2 και Β1 1600 ευρώ σε 8 μήνες με 6 ώρες την εβδομάδα και 1400 ευρώ για το Β2 σε άλλους οκτώ μήνες !! Σύνολο .... 2 οκτάμηνα .... 3000 ευρώ ... σε πολυμελή τμήματα...

Ενα από τα κορυφαία Φροντιστηρια Γερμανικών της Θεσσαλονίκης σας προσφέρει το ίδιο δηλαδη το Α1-Α2 και Β1 σε οκτώ μηνες με τρία τρίωρα δηλαδη με 9 ώρες την εβδομάδα με 1280 ευρώ και το Β2 σε ένα ακόμη οκτάμηνο με 6 ώρες την εβδομάδα καιμε κόστος 920 ευρώ. Αρα συνολικό κόστος 2200 ευρώ για το Β2 ... πάλι σε πολυμελή τμήματα

Να δώσουμε και τρίτο  παράδειγμα ....

Το Goethe Institut !! Είτε Αθήνα , είτε Θεσσαλονίκη !!
Επτα επίπεδα, καθένα διάρκειας 15 εβδομάδων με κόστος 690 ευρώ το καθένα ... Σύνολο 105 εβδομάδες και 4830 ευρώ για να πάρετε το Β2 παλι σε πολυμελή τμήματα !!

Επομένως όταν οι LernenDe χρεωνουν το ΠΟΛΥ 3500 ευρώ για απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα 1-1 για να αποκτήσετε το Β2 από 4 έως το πολύ 11 μήνες θεωρούμε ότι είμαστε  επιεικώς ανταγωνιστικοί , για να μην πουμε οικονομικοί !!

Αλλά και πάλι αν και το ποσό αυτό φαίνεται "ακριβό" 'η "απρόσιτο" υπάρχει η δυνατότητα για ακόμη πιο οικονομικά δίδακτρα !!

Ποια είναι αυτή ???

Το κλειστό διμελές group !!!
Στην περίπτωση αυτή το κόστος κατεβαίνει στα ΤΟ ΠΟΛΥ 2500 ευρώ ανα άτομο αν σας ταιριάξουμε εμείς με άλλο ενδιαφερόμενο σπουδαστή μας ή στα ΤΟ ΠΟΛΥ 2000 ευρώ το άτομο αν εσείς μας συστήσετε το δεύτερο άτομο που θα κάνει μαζί σας.

Επειδή πολλοί δεν κατανοουν με την πρωτη τι σημαίνει ΤΟ ΠΟΛΥ στην πράξη ας δώσουμε ένα παράδειγμα.

Ας υποθέσουμε ότι έρχεστε μαζί με ένα συμφοιτητή , συμφοιτήτρια, φίλο ή συγγενή σας και επιλέγετε ας πούμε το δεύτερο ταχύρυθμο πρόγραμμα των 140 ωρών για να πάρετε σε οκώμιση μήνες το Zertifikat B2 του Goethe Institut ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ.

Το ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ κόστος σας θα είναι 2000 ευρώ δια 140 ώρες δηλαδή περίπου 14 ευρώ την ώρα το άτομο. 
Αρα για 4 ώρες την εβδομάδα θα έχετε κόστος 57 ευρώ.
Αν όμως είστε επιμελείς και ολοκληρώσετε το πρόγραμμα αντί στις 35 ΤΟ ΠΟΛΥ εβδομάδες , στις 30 εβδομάδες το κόστος σας θα είναι 30 επι 57 ίσον 1700 ευρώ το άτομο για την απόκτηση του Zertifikat B2 σε 8.5 μήνες !!!

Κάντε μόνοι σας την σύγκριση !!!

Όταν τα σοβαρα , εξειδικευμένα Φροντιστηρια Γερμανικών της Αθηνας και Θεσσαλονίκης προσφέρουν όπως σας αναφέραμε το Zertifikat B1 σε 8 μήνες με 2 τρίωρα την εβδομάδα σε 7μελη έως 15μελη τμήματα και με κόστος 1300 – 1600 ευρώ , εσείς με τους LernenDe  σε κλειστό διμελές group θα αποκτήσετε σε συντομότερο διάστημα περιπου 7 μηνών το Zertifikat B2 στο ίδιο περίπου κόστος και με απόλυτα ευελικτο και μεταβαλλόμενο πρόγραμμα που να εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον εσας

Ενω θα θέλατε 16 μήνες ( δυο ακαδημαικά έτη ) και κόστος 2200 με το Φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη , και 3000 ευρώ με το αντίστοιχο στην Αθήνα , με τους LernenDe σε ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ σε κλειστό group των 2 ατόμων και με μέσο κόστος 1700 αποκτάτε το Β2 !!!!

Επομένως όταν σας λέμε να ΜΗΝ κοιτάτε την χρέωση ανα ώρα αλλά ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ δεν έχουμε άδικο!!!

Οι LernenDe ΔΕΝ είναι μόνο ΜΑΚΡΑΝ οι πιο γρήγοροι σε Ελλάδα και Ευρώπη στα ταχυρυθμα, μαθηματα Γερμανικών αλλά και απο άποψη διδάκτρων και οι πιο οικονομικοί στο κλειστό διμελές group από τα αντίστοιχα πολυμελή επταμελή έως δεκαπενταμελή τμήματα των εξειδικευμένων Φροντιστηρίων Γερμανικών !!

Ας πάρουμε και άλλο παράδειγμα !!

Την φαινομενικά πλέον "ακριβή" επιλογή !!!

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος επιλέγει να κάνει ΜΟΝΟΣ του το υπερεντατικό μάθημα των ΤΟ ΠΟΛΥ 100 ωρών με συνολικό κόστος 3500 ευρώ.

Επιλέγει την εξάμηνη διάρκεια με τα δύο δίωρα την εβδομάδα. Κόστος 35 ευρώ ή ώρα , εβδομήντα το δίωρο, 140 ευρώ η εβδομάδα !!!

WOW !!!!! ......θα πει κάποιος .... 35 ευρώ ή ώρα....140 η εβδομάδα.... τρελλοί είστε ???? !!!! ????

Είστε εκτός πραγματικότητος ????

Για να το δούμε ....

Η εμπειρία 30 ετών μας δίνει αρκετά μεγάλο "δειγμα" για να σας πούμε ( με πού μικρό στατιστικό λάθος ) ότι ο Μέσος Ορος των σπουδαστών μας που επιλέγουν το υπερεντατικό των 100 ωρών , σε 70..... άντε το πολύ 75 ώρες έχουν ολοκληρώσει την ύλη για την απόκτηση του Β2.... Και κάποιοι άλλοι σε  πολυ, μα πολυ λιγότερες ώρες !!!

Κάντε παρακαλώ τον πολλαπλασιασμό..

Με συνολικό κόστος 2450 -2625 ευρώ και σε διάστημα 5 μηνών είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ όχι απλά να περάσουν με τη βάση το Β2 , αλλά να διακριθούν !!

Δηλαδή και στην πλέον ακριβή επιλογή του απόλυτα ιδιαίτερου μαθηματος με την "παράλογη" φαινομενικά τιμη των 35 ευρώ την ώρα , αποδεικνύεται οτι ΣΥΝΟΛΙΚΑ είστε οριακά παραπάνω από τα 2200 του Φροντιστηρίου της Θεσσαλονίκης και 400-500 παρακάτω από το αντίστοιχο της Αθήνας !!!

Ας δούμε όμως και την τέταρτη επιλογή σας !

 Το τέταρτο πρόγραμμα που όπως είπαμε αφορά ΜΟΝΟ τα online μαθήματα μέσω Skype κοστίζει 15 ευρώ τη διδακτική ώρα , ειτε πρόκειται για ένα ή για δύο άτομα !!

Που σημαίνει πρακτικά ....

Οτι αν βρείτε φίλο ή φίλη που να θέλει να κάνετε μαζί μέσω Skype τότε το κόστος κατεβαίνει στα 7.5 ευρώ η Δ.Ω  !!

Και πάντα με την ποιότητα των LernenDe που επιλέγουν για την ομάδα τους , τους καλύτερους Φιλολόγους Γερμανικής και τους εκπαιδεύουν στη ν μέθοδο LernenDe

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με email στο

                 lernendegr@yahoo.gr