Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .... ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!! ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ .....


entatika germanika, german courses , learnh German in Berlin ,

Έχω πάρει την αποφάση να μάθω γερμανικα  και αυτό που μου  μένει είναι να δω που θα μάθω σωστα και γρηγορα γερμανικά. 
Φυσικά και υπάρχουν πολλές επιλογές.
 Οι πιο πολλοί που θέλω να μάθουν σωστά και γρήγορα γερμανικά επιλέγουν την Γερμανία, ωςτην πιο κατάλληλη χώρα για να μάθει κανείς την γερμανική γλώσσα. 
Ασφαλώς η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας και το να μάθει κανείς γρήγορα και σωστά γερμανικά προϋποθέτει την παρουσία του σε μία γερμανόφωνη χώρα. 
Αυτά το οποίο πρέπει να εξετάσει κανείς είναι σε ποιο σημείο της διαδικασίας μάθησης είναι σωστή αυτή η επιλογή. 
Οι σύγχρονες παιδαγωγικές μελέτες αναφορικά με την εκμάθηση των γερμανικών για ενήλικες αποδεικνύουν ότι είναι καλό να ξεκινάει κάνεις την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας μαζί με κάποιον αλλοδαπό  καθηγητή που έχει με τον σπουδαστή κοινή γλώσσα και βιώματα και στη συνέχεια αν επιθυμεί να φύγει και να βελτιώσει τη γλώσσα τότε να επιλέξει την χώρα όπου ομιλείται η γλώσσα που επιθυμεί να τελειοποιήσει.
 Τα φροντιστηριακά τμήματα τα οποία διδάσκουν ταχύρυθμα γερμανικά στην Γερμανία είναι είτε τα Volkshochschulen δηλαδή τα Λαϊκά Πανεπιστημια  είτε τα ξενόγλωσσα φροντιστήρια. 
Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει μια κοινή πρακτική. 
Αυτή είναι η καθημερινή παρακολούθηση τουλάχιστον επί πέντε διδακτικές ώρες και για χρονικό διάστημα τουλάχιστον εννέα μηνών ανελλιπούς φοίτησης για να φθάσει κανείς στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institu !!
Όταν ο ενήλικας Έλληνας σπουδαστής, ο οποίος ενδιαφέρεται να μάθει γρήγορα γερμανικά όπως παράδειγμα οι γιατροί οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν γρήγορα την άδεια εξασκήσεώς ιατρικού επαγγέλματος δηλαδή την Approbation , ξεκινούν την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας, αυτοί πρέπει να διδαχτούν τις βασικές γραμματικές δομές και το συντακτικό από Έλληνα. 
Αν επιλέξουν από την αρχή να φύγουν για την Γερμανία και να παρακολουθήσουν τα ταχύρυθμα εντατικά φροντιστηριακά τμήματα γερμανικών τα οποία προσφέρονται  τότε θα  υποχρεωθούν να κάνουν πέντε ώρες κάθε ημέρα γερμανικά για τέσσερις βδομάδες κάθε μήνα και για χρονικό διάστημα το οποίο συχνά υπερβαίνει τους εννέα μήνες, προκειμένου να αποκτήσουν το Zertifikat B2 που προσφέρει το γερμανικό ινστιτούτο Goethe Institut.
Αν όμως αποφασίσετε να ξεκινήσετε ή και να ολοκληρώσετε την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα τότε η  δυνατή και έμπειρη ομάδα των φιλολόγων καθηγητών μας, θα σας  προσφέρει  μια εξαιρετική ποιότητα σπουδών  η οποία όχι απλά είναι εφάμιλλη αλλά τις περισσότερες φορές ανώτερη από αυτήν την οποία κανείς μπορεί να βρεις τη Γερμανία - όπως καταδεικνύεται από την μακρά λίστα των ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ μας για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στο άλλο μας site ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, και κάτι που είναι ακόμη πιο σημαντικό , δηλαδή να το κατορθώσετε αυτό σε χρονικό διάστημα που είναι κατά πολύ μικρότερο από το αντίστοιχο που απαιτείται στη Γερμανία. 

ΜΑΘΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , LEARN GERMAN IN BERLIN , LERNEN DEUTSCH IN DEUTSCHLAND

Με λίγα λόγια ο γιατρός ή ο μηχανικός που θέλουν να μάθουν γρήγορα γερμανικά μπορώ να επιλέξουν δύο από τα προγράμματα μαςκαι συγκεκριμένα  το Γρήγορα Γερμανικά και Γιατρούς ή το πρόγραμμα Γρήγορα Γερμανικά για Μηχανικούς. 
Και στα δυο προγράμματα σε χρονικό διάστημα 4 , 5 ή το πολύ 6 μηνών  μπορούν ξεκινώντας απο το μηδεν να αποκτήσουν το Zertifikat B2 που παρέχει το γερμανικό ινστιτούτο Goethe Institut !!
Η παρακολούθηση στα δικά μας τμήματα προσφέρει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα από τα αντίστοιχα της Γερμανίας. 
Πρώτον είναι ο αριθμός των σπουδαστών. Στα φροντιστηριακά εντατικά τμήματα γερμανικών στην Γερμανία αυτός είναι τουλάχιστον 15 με 20 άτομα. Και φυσικά άτομα τα οποία προέρχονται από διαφορετικές χώρες, με διαφορετική κουλτούρα, και με διαφορετικό γνωστικό υπόβαθρο. 
Σε εμάς στους LernenDe μπορεί κανείς να επιλέξεις ανάμεσα στα φροντιστηριακά μαθήματα τα οποία κυμαίνονται μεταξύ πέντε και το πολύ δέκα μαθητών είτε στα σχεδόν ιδιαίτερα μαθήματα που γίνονται σε κλειστά, group των δύο ατόμων και σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις των τριών ατόμων.
Στην πρώτη περίπτωση που θέλει κανείς  να αποκτήσει το Β2 ξεκινώντας από το μηδέν σε τέσσερις μήνες, τότε και μόνο τότε είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει δύο φορές την εβδομάδα από ένα τρίωρο τη φορά. 
Στην περίπτωση όμως - και  πάντα ξεκινώντας από το μηδέν - που θέλει να αποκτήσει το Β2 σε έξι μήνες τότε απαιτείτα να παρακολουθήσει μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα από δύο ώρες. 
Αυτό συνεπάγεται ότι παρακολουθώντας τα ταχύρυθμα γερμανικά στους LernenDe ( εδώ στην Αθήνα )  έχει τη δυνατότητα να μην διακόψει τις φοιτητικές του για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο διάστημα που 
μαθαίνει τη γερμανική γλώσσα. 
Τουναντίον όπως είναι φυσικό στη Γερμανία για να παρακολουθήσει κανείς τα αντίστοιχα τμημάτα θα πρέπει να μην εργάζεται και να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο πέντε μέρες την εβδομάδα, επί εννέα και πλέον μήνες αποκλειστικά και μόνο με την εκμάθηση της γλώσσας.
Και το πλέον σημαντικό το να μάθει στους LernenDe σωστά και κυρίως γρήγορα Γερμανικά είναι ταυτόσημο με το να μάθει και οικονομικά Γερμανικά
Για οποιαδήποτε απορία έχετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
                    lernendegr@yahoo.gr