Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ - ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ




Γερμανικα για γιατρους και μόνο με ταχυρυθμα , εντατικα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων που εξασφαλιζουν ότι σε 6 μηνες θα μάθετε γερμανικα , όχι απλά αποκτώντας το Zertifikat B2 του Goethe Institut που είναι απαραίτητο για την έκδοση της άδειας εξασκήσεως ιατρικου επαγγελματος στην Γερμανία , αλλά κυρίως μπορώντας να συννενοηθείτε άριστα με συναδελφους γιατρούς και ασθενείς στην απαιτητική γερμανική νοσοκομειακή καθημερινότητα !! Ασφαλώς και το συγκεκριμένο πρόγραμμα μας Γερμανικα για Γιατρους , είναι το πλέον απαιτητικο σε χρόνο κατ οικον μελέτης , και γι αυτον ακριβως τον λόγο απευθύνεται σε τελειόφοιτους Ιατρικής ή και ειδικευμένους γιατρους που στο διάστημα των έξι αυτών μηνών θα ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με την μελέτη της Γερμανικής γλώσσας !!
Και μιλάμε μόνο για την μελέτη στο σπίτι , μιας και το πρόγραμμα Γερμανικα για Γιατρους , όπως εξάλλου και τα υπολοιπα προγραμματα μας , στα ταχυρυθμα , εντατικά , ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων για ενηλικες , ποτε δεν υπερβαίνουν τις 100 διδακτικές ώρες , ξεκινώντας από το απολυτο μηδεν , αρχαριος δηλαδη σπουδαστης , και φτάνοντας μετα από εκατό μόνο ώρες παρακολουθησης , όχι απλά και μόνο στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut ( κάτι που για τους συνεργατες μας με την 25ετη διδακτική εμεπιρία τους ΚΑΙ ως Καθηγητες και Εξεταστες στο Goethe Institut ειναι κατι το απλό ) αλλά το πλέον σημαντικό θα αποκτήσετε άπταιστη γνωση της Γερμανικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο !
Πάντοτε συνιστούμε στους Ελληνες γιατρους που αποφασίζουν να διεκδικήσουν μιας από τις εκατοντάδες θέσεις εργασίας στη Γερμανία , να μην αφήσουν για την τελευταία στιγμή την διαδικασία εκμάθησης της Γερμανικής γλωσσας , αλλά να προγραμματίσουν τα μαθηματα τους με ορίζοντα έτους , προκειμένου να μην πιεστούν , αλλά να μπορουν να συνδυάσουν την πολύ μελέτη που απαιτει το προγραμμα μας Γερμανικα για Γιατρους , με τις υπόλοιπες επαγγελματικές ή φοιτητικές τους υποχρεώσεις !
Σκεφτειτε οτι μόνο με ένα δίωρο την εβδομάδα σε 50 εβδομάδες θα αποκτήσετε , χωρις εξαντλητική μελέτη , το Zertifikat B2 του Goethe Institut , για την απόκτηση του οποίου με τα ταχυρυθμα , εντατικα , μαθηματα Γερμανικων των Φροντιστηρίων του Κέντρου θα χρειαστειτε το λιγότερο 16 μήνες , τρεις εκ των οποιων στα θερινα εντατικα τμηματα των Φροντιστηρίων , που θα απιτουν καθημερινη παρακολουθηση, που ουσιαστικά συνιστουν χαμενες ανθρωποώρες , μιας και θα μπορουσατε το διαστημα αυτο να το αφιερώνετε στην μελέτη σας στο σπίτι , με την κατάλληλη καθοδήγηση των εξειδικευμένων συνεργατών μας ,που θα φροντίσουν ώστε ο χρόνος μελέτης σας στο σπίτι να είναι εποικοδομητικός με τις επιλεγμένες ασκήσεις και ακουστικά που σας δίνουν να λύσετε !!
Στα Γερμανικα για Γιατρους έχουμε αποδειξει ότι είμαστε οι Κορυφαιοι ! Και αυτό δεν αποτελεί σχήμα λόγου ! Τεκμαίρεται απο επώνυμες περιπτωσεις επιτυχόντων συναδελφων σας , που μας εμπιστευτηκαν και μεσα σε διαστημα από 5 έως 11 μηνες απέκτησαν τα Zertifikat B2 στην αρχή και κατόπιν και Zertifikat C1 του Goethe Institut και εργαζονται ηδη σε Γερμανικά Νοσοκομεία. Στον ακολουθο σύνδεσμο ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ μπορειτε να διαβασετε αυτες τις περιπτώσεις των αριστουχων σπουδαστων μας
Φυσικά τα προσφερομενα προγραμματα μας , δεν εξαντλουνται στο προγραμμα Γερμανικα για Γιατρους , αλλά περιλαμβάνουν μια πλειάδα άλλων επιλογων πάντα σε ταχυρυθμα , εντατικα , ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων για ενηλικες που περιγραφονται στο link ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Για οποιαδηποτε πληροφορία επιθυμειτε σχετικά με τις γλωσσικες απαιτησεις και τις πορουποθέσεις για την έκδοση της άδειας άσκησης ιατρικού επαγγέλματος στην Γερμανία ( Approbation ) που είναι αναγκαία για τους Ελληνες γιατρους που επιθυμούν είτε να ξεκινησουν ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανία , είτε να εργαστουν ως ειδικοι γαιτροι στα γερμανικα νοσοκομεία , μπορειτε να επικοινωνησετε μαζί μας στο 
              lernendegr@yahoo.gr 

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ



Για να βρίσκεσαι στην σελιδα αυτη ασφαλως σημαινει οτι ψαχνεις ταχυρυθμα , εντατικα , μαθηματα γερμανικων για ενηλικες !!
Η ομαδα των LernenDe που αποτελειται αποκλειστικά απο πτυχιουχους Γερμανικης Φιλολογίας του Εθνικου και Καποδιστριακού Πανεπιστημιου Αθηνών και του Αριστοτελειου Πανεπιστημιου Θεσσαλονικης , εχει εξειδικευτει στα Γερμανικα για Ενηλικες και μόνο , και μάλιστα σε ταχυρυθμα , ιδιαιτερα τμηματα !
Ασφαλως και το ιδιαιτερα βεβαρυμενο προγραμμα ενος ενηλικα σπουδαστη που αποφασίζει να μαθει Γερμανικα , δεν του επιτρεπει συχνά να παρακαολουθεί τα σταθερα προγραμματα ενος Φροντιστηρίου !
Τα φροντιστηριακά τμήματα γερμανικών γίνονται σε σταθερες ημερες και ωρες , και ειναι δυστυχως αναποφευκτο για καποιον που επιθυμει να παρακολουθησει αυτα τα ταχυρυθμα τμηματα γερμανικων , να αναγκάζεται είτε για λόγους υγείας , είτε λογω των εξετασεων στην Σχολή του , είτε συχνα λογω οικογενειακών υποχρεωσεων , να χανει καποια μαθηματα !
Αυτο συνεπάγεται σημαντική καθυστερηση στις σπουδες του , μιας και τα ταχυρυθμα , εντατικα τμηματα γερμανικών “τρεχουν” με τόσο γρηγορο ρυθμό , ώστε η απουσία του ενηλικα σπουδαστη σε κάποιο μαθημα όπου διδάσκεται ένα σημαντικό γραμματικό φαινόμενο , να δυσχαιράνει την συνέχεια της παρακολούθησης του τμήματος ! Και σκεφτείτε το πόσο έδαφος χάνεται αν αναγκαστικά μεσα σε ένα εξαμηνο σπουδων , αναγκαστετε να χασετε περισσότερα μαθηματα !
Δεν είναι τυχαίο που το υψηλο ποσοστό αποτυχίας των υποψηφιων για τα πτυχία της Γερμανικής γλώσσας που διοργανώνει το γερμανικο ινστιτουτο δηλαδή για Zertifikat B1 , Zertifikat B2 , Zertifikat C1 και φυσικά και Zertifikat C2 , έγκειται σε ενηλικες σπουδαστες από ενατικα , ταχυρυθμα , τμηματα γερμανικων Φροντιστηρίων που παρα την θεληση τους , και την προσπάθεια των διδασκόντων και της Διευθυνσης , ήταν αδύνατον να καλύψουν τα κενά που αναπόφευκτα είχαν δημιουργηθει κατα την διαρκεια των σπουδών του ενηλικα σπουδαστη , και έτσι την ώρα των εξετάσεων τα σωρευμένα αυτά κενά οδηγούν στην αποτυχία του.
Για υτους ακριβώς τους λόγους συνισταται στους σπουδαστες που επιθυμούν να παρακολουθησουν εντατικα , ταχυρυθμα μαθηματα γερμανικων , να προτιμουν τα ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων έναντι των αντίστοιχων φροντιστηριακών τμημάτων !
Και αυτό γιατι οι ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν γρήγορα και σωστα γερμανικα , πρεπει εκ των πραγματων , να έχουν την δυνατότητα σε ένα ευέλικτο , εύπλαστο και μεταβαλλόμενο πρόγραμμα σπουδών που να ανταποκρίνεται ειδικά και μονο στις ιδιαιτερότητες του κάθε σπουδαστη !
Εμεις η συνεργάτες καθηγητες γερμανικών της ομαδας των LernenDe προσαρμόζουμε τα προγραμματα μας ωστε οι ενηλικες σπουδαστες μας που επιθυμουν να μαθουν γρηγορα και σωστα γερμανικα , να το κάνουν στις ημερες και ώρες που τους βολεύουν !
Για αυτό και τα εντατικα , ταχυρυθμα , μαθηματα γερμανικών που προσφερουμε γινονται από νωρις το πρωί ,έως αργα το βραδυ , επτα ημέρες την εβδομάδα , εννοείται και τα Σαββατα και τις Κυριακές !
Ετσι οι ενηλικες σπουδαστες μας βρίσκουν πάντα την ώρα και την ημέρα που τους βολεύει, και οι οποίες εννοείται πως δεν ειναι σταθερές αλλά προσαρμόζονται στις αναγκες τους !
Για οποαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση θα χαρουμε να σας απαντησουμε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στο
                       lernendegr@yahoo.gr

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ


Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και μεσούσης της κρίσης το δώρο που οι LernenDe κάνουν σε όσους ενήλικες επείγονται να μάθουν ΣΩΣΤΑ Γερμανικά είναι το πτυχίο Zertifikat B1 Goethe Institut σε χρόνο που για πολλούς φαίνεται απλά ανέφικτος !

Σε 3.5 μήνες , με έναρξη την 9.2.2014 και μέχρι τα τέλη Μαΐου, ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ και μόλις με δύο δίωρα την εβδομάδα φθάνεις όχι απλά στο επίπεδο Β1 αλλά αποκτάς 100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B1 Goethe Institut !!!

Και το ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ δεν είναι κενολογία ή φρούδα υπόσχεση αλλά μια αναντίρρητη πραγματικότητα που πιστοποιούν οι δεκάδες ΕΠΩΝΥΜΕΣ περιπτώσεις επιτυχόντων που μπορείς να διαβάσεις στο άλλο μας blog
          ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ LERNENDE 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να μας γράψετε στο lernendegr @ yahoo.gr