Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ !!!

ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΩΡΕΑΝ !!!

Για όσους ιατρούς ή φοιτητές Ιατρικής μας καλέσουν την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 ημέρα της εκδήλωσης του EURES στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ από 9:00 - 21:00 και ξεκινήσουν Γερμανικά μαζί μας κάνουμε ΔΩΡΟ τις δέκα τελευταίες ώρες του προγράμματος Deutsch Rasant των 100 ωρών 


Δηλαδή ένα ΔΩΡΟ τουλάχιστον 150 ευρώ περιμένει όλους εσάς τους φοιτητές Ιατρικής ή ιατρούς που επιθυμείτε να αποκτήσετε σε διάστημα 4 έως 6 μηνών τις αναγκαίες γνώσεις για να φτάσετε από αρχάριοι σε επίπεδο Β2 που απαιτείται για την Approbation !!

Αλλά το πιο σημαντικό από όλα !!

Να μάθετε ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !!!

Γιατί όπως λέμε σε όλους τους μαθητές μας και το ξέρετε κι εσείς καλά !!

Τα πτυχία ΔΕΝ μιλάνε... Εσείς θα πρέπει να μιλάτε ΑΠΤΑΙΣΤΑ Γερμανικά και αυτό σας το εγγυάται η επί 25 συναπτά έτη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ μέθοδος μας που σε 100 μόνο ώρες σας φτάνει από αρχαρίους στο Β2 μαθαίνοντας σας ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΠΛΑ - ΜΕΘΟΔΙΚΑ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ και με ΚΟΣΤΟΣ που είναι το ένα δέκατο αυτών που θα πληρώσετε για αντίστοιχα προγράμματα στην Γερμανία και είναι πιο οικονομικό και από το πλέον οικονομικό φροντιστηριακό μάθημα στην Ελλάδα !!!


Και φυσικά στον ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΟΝΟ και με ΠΟΙΟΤΗΤΑ που πιστοποιείται από το ότι ΟΛΟΙ μας οι μαθητές βαθμολογούνται με ΑΡΙΣΤΑ ή ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ στις αντίστοιχες εξετάσεις του GOETHE INSTITUT !!

Επωφεληθείτε από την μοναδική αυτή προσφορά που θα ισχύει ΜΟΝΟ για τις δώδεκα ώρες της Τρίτης 1 Νοεμβρίου 2011 !!


Επικοινωνείστε μαζί μας στο
           lernendegr@yahoo.gr

Αναλυτική παρουσιάση της μεθόδου και το πώς πετυχαίνουμε αυό που σε πολλούς φαίνεται ακατόρθωτο θα δείτε στις αναρτήσεις του blog 

http://www.lernende.blogspot.com